onsdag 4 januari 2017

Månadsrapport för december II

Här kommer den sedvanliga uppställningen för december som jag inte hade möjlighet att göra vid månadsskiftet:Min aktieportfölj gick upp med 14% för helåret. Inte helt nöjd att jag inte nådde mitt mål om +15% per år. Men måste ändå säga att det var bra med tanke på att jag legat mestadels likvid under året och inte började lasta på med aktier förrän under september, då mina tekniska indikatorer slog om från bear- till bull-market.

Resultatandelarna från min arbetsgivare borde ha ökat men eftersom jag inte ännu fått något besked låter jag detta vara oförändrat.

Min IPS-depå, där jag har Starbucks blev tyvärr oförändrad under 2016, trots dollarkursen.Har dock inga planer på att sälja detta innehav.

ISK-depån där jag lagt den vinst vi gjorde på husförsäljningen steg med 11%, ett resultat jag är nöjd med pga den defensiva placeringsstrategin. Målet här är att slå småhusmarknaden i det område där vi bodde tidigare. Svårt att mäta detta och man bör även fundera över hur man ska mäta då villan vi bodde i var belånad. Men jag tänker att om detta belopp kommer bli grundplåten till vårt nästa boende och vi kommer ha en lånegrad på 70% så har vår köpkraft ökat med cirka 500 KSEK, från 4,3 MSEK till 4,8 MSEK (från 1,3/0,3=4,3 till 1,5/0,3=4,8).
Jag gjorde även en hel del affärer under december månad:
Handelsbanken: Bytte A- mot B-aktien och tjänade 3,62 kr per aktie på detta. På 2000 aktier blev det en vinstaffär på dryga 7 KSEK, inte illa för två minuters jobb.
Fortum: Köpte för 108 KSEK i april och sålde nu i dec för 142 KSEK (+31%).
Yara: Köpte för 60 KSEK i augusti och sålde nu i dec för 70 KSEK (+18%).
XACT Bear 2: Köte dessa under 21 december och gjorde en snabb vinst på drygt 1 KSEK.
Betsson: Ökade på mitt innehav i Betsson från 1000 till 2000 aktier för 89,65 kr/st.
Trelleborg: Nytt innehav som gjorde entré i portföljen den 22a december. 900 aktier för 177,70 kr/st, totalt inköpspris: 160 KSEK.

/Plutusson


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera