torsdag 2 mars 2017

Månadsrapport för februari

Här kommer en något försenad rapport för februari.

För några dagar sedan så tröttnade jag på HM så sålde hela innehavet i ISK-portföljen, vilket medförde en förlust på ca 2000 kr.

Betsson har inte utvecklats som jag hoppats så för att minska risken sålde jag halva innehavet, 1000 aktier, i ISK-portföljen. Har kvar alla 2000 aktier i Kapitalförsäkringsportföljen, men eftersom jag vill ha en lägre risk i ISKn (pengar för framtida husköp) valde jag att enbart minska här.

Även Kopparbergs har gått dåligt sedan rapporten så funderar även på att sälja denna aktie. Dock så utgör den en liten del av portföljen så kanske får vara kvar ett tag till.

Den största frågan nu är vad jag ska göra med kassan i ISKn, skulle vilja investera dessa så fort som möjligt. Om jag inte hittar någon köpvärd aktie så kanske det blir Avanza Zero alt någon småbolagsfond./Plutusson

6 kommentarer:

 1. Satt också med HM, Betsson och Kopparberg. Den sista gjorde jag mig av med efter rapporten, de övriga får vara kvar. Men varken HM eller Betsson känns speciellt trygga. känns frestande att följa ditt exempel ang HM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja det är jobbigt nu i både Kopparbergs och speciellt i Betsson. Kopparbergs är ett litet innehav så där har jag inga planer på att sälja men Betsson svider ordentligt så där måste jag fundera på hur jag ska agera.

   Radera
 2. Idag har du ingen anledning att du sålde HM. Jag har inte sålt och kan bara hoppas på att de rycker upp sig men det känns tufft...

  SvaraRadera
  Svar
  1. *ingen anledning att ångra att du sålde HM. (jävla mobil ;))

   Radera
  2. Ja med facit i hand så var nog det klokt. Dock sitter jag kvar med en stor minuspost i Betsson, vilket inte känns bra.

   Radera
 3. Hej!

  Mitt namn är Ludvig och jag marknadsassistent på Axofinans.com

  Jag skulle vilja komma i kontakt med er, men hittade inte någon kontaktinformation. Skulle du kunna skicka ett mail till ludvig@axofinans.se?

  SvaraRadera