lördag 7 januari 2012

Intressanta aktier utifrån ett fundamentalt perspektiv

Trenden på börsen är fortfarande negativ, enligt mig, och jag har som regel att inte investera mot den primära trenden. Dock så börjar fler och fler signaler komma på att en trendvändning kan vara nära förestående varför det börjar bli dags att leta efter intressanta bolag att investera i.

Som ni kanske sett i tidigare inlägg så använder jag mig utav Hitta Kursvinnare, ett program som ägs och kan köpas av Sveriges Aktiesparares Riksförbund. Nedan har ni några karameller att suga på och som kan bli intressants framöver.
/Plutusson

2 kommentarer:

 1. Hej Plutosson!
  Vad jag kan se på din strategi så har brytpunkten för MA-30 och MA-200 aldrig gett några felsignaler när det har inträffat. Varför inte sälja 100% på denna signalen istället?
  /Albin

  SvaraRadera
 2. Hej!

  I grafen nedan visar jag bara data från 2007. Om man går längre tillbaka så ser man att då behövs både MA30 och MA200, annars får man felsignaler under år 2006, 2004 och 2002. Även den strategi som jag använder nu har gett ett par felsignaler de senaste 14 åren men säg den strategi som är vattentät. Jag har testat ett antal olika strategier på den 14-åriga kursdata jag har och det är den nuvarande som jag tycker funkar bäst för mig. Den är enkel, tar minimalt med tid i anspråk och den har slagit index med råge.

  Mvh
  Plutusson

  SvaraRadera